Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co

Walaupun hanya cincin gula gula“Ni kira orang ‘cuplah’ ni” Sambung dia lagiAku simpan senyum Tak boleh senyum depan depan ni nanti dia perasan B – Yang pahit masam masin payau itu Joe Jambul“Bayar cincin ni” Kata dia Betul ke ni apa yang aku tengah dengar ni“What?” aku terjerit di situ“Pay for this” Relaks aje dia meng.

sweet download sour book Sweet Sour eBookWalaupun hanya cincin gula gula“Ni kira orang ‘cuplah’ ni” Sambung dia lagiAku simpan senyum Tak boleh senyum depan depan ni nanti dia perasan B – Yang pahit masam masin payau itu Joe Jambul“Bayar cincin ni” Kata dia Betul ke ni apa yang aku tengah dengar ni“What?” aku terjerit di situ“Pay for this” Relaks aje dia meng.

[Read] ➵ Sweet Sour Author Nasz – Hostingencolombia.co A – Yang manis harum lagi wangi itu Zarul“Kira orang ni taraf cincin gula gula ni ajelah”“Sepuluh ringgit tu” Sungguh sungguh dia cakap“Berkira baru sepuluh dah kecoh bukannya seribu punA – Yang manis harum lagi wangi itu Zarul“Kira orang ni taraf cincin gula gula ni ajelah”“Sepuluh ringgit tu” Sungguh sungguh dia cakap“Berkira baru sepuluh dah kecoh bukannya seribu pun” Aku jeling dia“Banyak cakap pula kalau tak nak bagi balik” Dia hulur tangan kiriTak tahu pula macam ni punya seronok apabila dapat cincin.

Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co

Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co

10 thoughts on “Sweet Sour

  1. Noninuna Noninuna says:

    Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co sweet download, sour book, Sweet Sour eBookIt was a good book it is one of those dont judge a book by it's cover However it is still typical kind of Malay novel story I thought Lia Zarul was so sweet in the beginning they seems like they're born for each other Until an unexpected U turn make the whole story upside down A hero made into a villain the villain turn into a hero Surprises keep coming the l


  2. Joy (Cheery♡Reads) Joy (Cheery♡Reads) says:

    Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co sweet download, sour book, Sweet Sour eBookBest giler novel ni Tewaskan Ombak Rindu yang selama ni number 1 dalam hati I I felt that this story was really well written character and plot wise Tergelak sungguh bila terbaca nama Lee MinHo dalam buku ni Syok sungguh I finished this book in just a few hours and read it again for the second time after that in the same day So satisfying Tersengih saje bila fikirkan cerite Joe and Lia Joe and Lia foreverSo obviously Sweet Sour ni raja dalam hatiku skrang I find the story beautiful I enjoyed the simple but yet interesting plot Tak suke sangat konflik dan drama2 yang draggy Penat dan geram saje bila baca Sweet Sour is an awesome and entertaining read Recommended to all


  3. Nabillah Jane Nabillah Jane says:

    Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co sweet download, sour book, Sweet Sour eBookI think this novel must be THRILLING


  4. Farhana Zukri Farhana Zukri says:

    Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co sweet download, sour book, Sweet Sour eBookIt has been seven years but I still love and enjoy this book dearlyEach character has their flaws Especially Joe He's still in a journey to prove that he has changed for good He has left his dark path turning to the light Yet it seems people are in denial to accept the new Joe and clinging to his dark past insteadI love how he treats Alia even though he loses his temper sometimes if it's me I'd too If only I could have a Joe in my life too 😂😂😂


  5. Farha Diana Farha Diana says:

    Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co sweet download, sour book, Sweet Sour eBookI dont know why but read nasz's books make me want Why dh smp page last? N what i notice is the hero characters was so good For both books Kind hearted never get upset easily calm person Even heroin dh buat mcm2 but still patience with the situation Rs mcm i want this kind of husband that is so understanding hahaha i wish


  6. Emma Emma says:

    Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co sweet download, sour book, Sweet Sour eBookMmg the bad the hero is the macho he will be Saya akan selalu memilih joe jambul kerana dia tahu apa yg dia inginkan and he fights for it Luv this book eventhough it's a bit cliche with malay novels


  7. Hajare Hajare says:

    Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co sweet download, sour book, Sweet Sour eBookSweet sour memamg rase sweet sourtak ade rase tawar punjalan cerita okaycume meleret skit jeskit jex banyk punand cerite dia lain skit dr yg lainurmmJoe and Liaso sweetand I'm enjoyed read this booksngt seronoksmpai homework x siap


  8. 자이 미 자이 미 says:

    Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co sweet download, sour book, Sweet Sour eBookfalling deeply in this author's story line kak NASZ i love you i'm a bad reviewer thats why i will not review those read one even i've settled hundreds of it since my secondary class yet am not capable to write nice words uhuh


  9. Nrool Nrool says:

    Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co sweet download, sour book, Sweet Sour eBookx tau nak ckp peMMG BESSTTTTTTbest book til this moment


  10. Narcissi Narcissi says:

    Sweet Sour MOBI ô ✓ PDF/EPUB hostingencolombia.co sweet download, sour book, Sweet Sour eBookbest malay book i've ever read n joe is the best malay hero ever existed


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *