Kindle hostingencolombia.co ò Hilang PDF/EPUB ô

[Reading] ➹ Hilang By Dayang Noor – Hostingencolombia.co Shaziman seorang jurulatih peribadi happy go lucky tiba tiba buntu bila adik kembarnya HILANG secara misteri Nota ugutan yang diterima membuatkannya cuba menjejak tanpa melaporkan kepada pihak polis DShaziman seorang jurulatih peribadi happy go lucky tiba tiba buntu bila adik kembarnya HILANG secara misteri Nota ugutan yang diterima membuatkannya cuba menjejak tanpa melaporkan kepada pihak polis Dengan bantuan Jo seorang penyiasat peribadi Shaziman mencari adiknya berdasarkan beberapa catatan buku nota Khairani seorang gadis kampung yang berhijrah ke Selangor untuk mencari rezeki dan mengejar cinta Dia perlukan banyak wang untuk mengubat kakaknya.

Yang diserang penyakit ganjil Setelah dia berjaya memenangi hati Zed lelaki yang diminatinya Khairani diperkenalkan olehnya kepada dunia baru di mana wang boleh diperoleh dengan mudah Shaziman dan Khairani ditakdirkan bertemu di dalam satu situasi yang janggal Shaziman tidak menyedari bahawa Khairani menyimpan kunci tentang misteri kehilangan kermbarnyaNovelis Dayang NoorDayang Noor ataupun nama sebenarnya Noor Aziza Sulaiman dilahirkan di Mentakab.

hilang kindle Hilang EpubYang diserang penyakit ganjil Setelah dia berjaya memenangi hati Zed lelaki yang diminatinya Khairani diperkenalkan olehnya kepada dunia baru di mana wang boleh diperoleh dengan mudah Shaziman dan Khairani ditakdirkan bertemu di dalam satu situasi yang janggal Shaziman tidak menyedari bahawa Khairani menyimpan kunci tentang misteri kehilangan kermbarnyaNovelis Dayang NoorDayang Noor ataupun nama sebenarnya Noor Aziza Sulaiman dilahirkan di Mentakab.

10 thoughts on “Hilang

  1. Asmar Shah Asmar Shah says:

    Kindle hostingencolombia.co ò Hilang PDF/EPUB ô hilang kindle, Hilang Epub275 untuk naskah iniPada permulaan cerita memang penuh dengan misteri dan tanda tanya Membuatkan aku ingin tahu apa yang terjadi sebenarnya Tapi selepas pertengahan bab aku mula rasa semua yang aku ingin tahu sudah terjawab walau belum sampai ke helaian helaian akhir Penceritaan yang seterusnya itu hanya sebagai memenuhi aturan plot Apa pun naskah ini sememangnya tidaklah menghampakan pun Cuma cukup untuk sekali sahaja minda saya menjamahnyaMungkin akan mencuba baca karya ketiga dari penulis pulak selepas ini Samar


  2. Sarah Yasmin Sarah Yasmin says:

    Kindle hostingencolombia.co ò Hilang PDF/EPUB ô hilang kindle, Hilang EpubTernyata aku lagi suka baca HILANG compared to JERAT yang banyak sebut pasal term term IT yang aku kadang kadang confuse bila baca Komen aku untuk novel Hilang ni bagus la Jalan cerita dia best Aku suka warna novel ni putih Tajuk dia pun tak nampak sangat if tengok dari jauh Kalau tengok dekat dekat baru nampak HILANG dia Unik Kisah tentang Shaziman yang mencari adik kembarnya Ikhsan yang telah hilang tanpa jejak Di tambah lagi apabila ada kesan darah pada cadar dan terdapat satu nota ugutan berhampiran dengan cadar berdarah itu Dengan bantuan Jo penyiasat peribadi Ikhsan dia rela membantu Shaziman menjejaki Ikhsan Ikhsan hidup mewah disebabkan dia bekerja dengan Jusoh Bagi aku Jusoh ni orang jahat la sebab dia gunakan orang lain untuk kepentingan diri


  3. Fadzli Jamaludin Fadzli Jamaludin says:

    Kindle hostingencolombia.co ò Hilang PDF/EPUB ô hilang kindle, Hilang EpubAgak susah nak mencari penulis wanita yang menepati citarasa aku tapi penulis ini berjaya menjadikan plot cerita ini satu yang menarik untuk di baca hingga ke noktah terakhirsedikit kelainan novel ini bilamana penulis membuatkan plot cerita watak2 utama Shaziman Khairani berselang seli untuk setiap babCerita Shaziman berlaku pada waktu sekarang manakala Khairani ceritanya 5 bulan sebelum itu sehinggalah mereka berdua di pertemukan dalam mencari kes kehilangan Ikhsan saudara kembar kepada Shaziman Shaziman di bantu oleh Jo seorang penyiasat persendirian misteri kehilangan Ikhsan akan di bongkarkan sedikit demi sedikitwatak antagonis Jusoh yang memperdayakanmempergunakan ahlinya berkait rapat dengan Ikhsan KhairaniNovel ini bahasanya masih boleh di hadam hanya membabitkan bahasa pasar di dalam dialog tiada unnsur sx yang agak keterlaluan seperti Pecah LicikCuma watak Kak Ada masih


  4. Ophan Bunjos Ophan Bunjos says:

    Kindle hostingencolombia.co ò Hilang PDF/EPUB ô hilang kindle, Hilang Epubnampak gayanya polis kena lebih cekap lagi buku ni sangat bagus bagus sangat sangat sebab jelas meletakkan polis hampir kepada 'dah nak settle hello kitaorang ok' dalam kisah Khairani Kay Nani atau nama barunya Khalida polis sebenarnya gagal Jusoh sebenarnya tak bahaya pun macam samseng kampung jer yang bahaya watak utama Khairanibuku ni lepas baca boleh sambung tidur dengan aman esok orang tanya camana ceritanya? aku nak baca Jerat sekali lagi buku tuh best


  5. Azrie Idzmeer Azrie Idzmeer says:

    Kindle hostingencolombia.co ò Hilang PDF/EPUB ô hilang kindle, Hilang EpubSaya suka plot yang buat pembaca tak sabar sabar nak tahu apa yang berlaku seterusnya Penulis bijak menghasilkan unsur saspens dalam setiap bab Cuma mungkin ada rasa sedikit


  6. Gobokairina Gobokairina says:

    Kindle hostingencolombia.co ò Hilang PDF/EPUB ô hilang kindle, Hilang EpubShaziman dan Ikhsan Dua beradik kembar yang berbeza peribadinya namun di hujung hujungnya seakan sama saja kisah mereka winkShaziman dalam misi mencari adiknya Ikhsan yang hilang Dengan nota ugutan yang diterima dia tahu pencariannya agak sukar Lagipun pihak polis tidak boleh mengetahui akan kehilangan adiknya itu Dengan bantuan Jo seorang penyiasat


  7. Fukachan Fukachan says:

    Kindle hostingencolombia.co ò Hilang PDF/EPUB ô hilang kindle, Hilang EpubHilang adalah buku kedua dari Dayang Noor sejak Jerat bagi pendapat saya buku ini lebih baik dari Jerat dari segi susunan kata penceritaan suspense dan menyusunan jalan cerita dan watak kadang kadang sebuah cerita misteri tak perlu terlampau kompleks terlampau berselirat sampaikan pembaca perlu bacadua tiga kali untuk faham buku ini cukup rasa cukup misterinya cukup wataknya tidak terlalu baik dan tidak terlalu jahat dan cukup penceritaan nya great work kak Dayang


  8. Ann Ann says:

    Kindle hostingencolombia.co ò Hilang PDF/EPUB ô hilang kindle, Hilang EpubTak sakit kepala pun nak bacasusunan bahasa pun okay dan mudah faham cuma maybe ada part yang macam flashback sikit kalau tak baca betul2 maybelah ada yang keliru but for me okay aje tak ada masalah part2 akhir tu agak cemas jugala kalau kita bygkan diri kita ni Khairani tersepit betul Menarik untuk dibaca


  9. ScotchCheez ScotchCheez says:

    Kindle hostingencolombia.co ò Hilang PDF/EPUB ô hilang kindle, Hilang EpubOkay jalan cerita kali ini agak mudah difahami tanpa membabitkan bahasa bahasa IT Cerita ni jugak senang nak follow mungkin sebab ianya mengikut kronologi dan lagi satu di setiap awal bab penulis ada beritahu yang bab ni tentang siapa Cuma saya ada beberapa persoalan yang saya tak faham Dan saya dah ulang lagi sekali membaca Hilang ni jawapan untuk persoalan saya tu saya tak jumpa Kenapa Ikhsan tu tulis nota tu? Kenapa Tania tak tanya siapa Shaziman masa dorang jumpa sedangkan kalau ikut perbualan Tania dengan Shaziman masa last cerita tu dia dah jumpa Ikhsan masa tu?


  10. Nusrah Nusrah says:

    Kindle hostingencolombia.co ò Hilang PDF/EPUB ô hilang kindle, Hilang EpubTerbaik Hilang sebuah karya oleh Dayang Noor yang penuh dengan suspense dan tanda tanya Saat memulakan ayat pertama pembaca pasti sukar untuk berhenti kerana penceritaan dari satu plot ke plot yang lain mempunyai kesinambungan yang tak dapat dijangka Hilang mengisahkan seorang lelaki bernama Ikhsan yang hilang secara tiba tiba dan cuba dijejaki oleh kembarnya Shaziman dengan bantuan J


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *